Restauratie van oldtimers & auto onderdelen in Gent

Nieuw!
Nieuw in ons bedrijf is de afdeling voor restauratie van oldtimersOnder het motto "Van oud naar nieuw" herstellen wij zowel de mechaniek als het koetswerk van uw oldtimer. Specialiteit: 2PK.

 

Carrosserie
Wim's Garage heeft 25 jaar ervaring in het herstellen van zowel kleinere als grote schades, en chassisschade. Wij zorgen dat uw wagen na herstelling als nieuw weer de weg opkomt! U bent welkom in onze moderne werkplaats voor alle schadeherstellingen aan alle merken. Ook voor de uitbouw, restauratie en het spuitwerk van oldtimers kan u bij ons terecht. Verder vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan auto onderdelen en accessoires.


Het team van Wim's Garage is er voor u! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Carrosserie herstellen in Gent

Bij Wim's Garage in Gent, Oost-Vlaanderen, kan u naast tweedehandswagens ook terecht voor carrosserieherstellingen. In de koetswerkafdeling zorgt onze koetswerkhersteller voor het uiterlijke van uw wagen met de meest milieuvriendelijke technieken. Van ruitinslag tot blikschade of herstelling na zware beschadiging aan uw carrosserie. Hij maakt hiervoor gebruik van een richtbank voor het richten van het chassis, en van de nieuwste uitdeuktechnieken. Het herspuiten van uw wagen gebeurt met watergedragen lakken in onze milieuvriendelijke spuitcabine. Uw auto is terug als nieuw als u buiten rijdt! Onze carrosserie afdeling is erkend door de verzekeringsmaatschappijen. Ook voor het onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht. 

Wim's Garage staat garant voor:

  • mobiliteit gedurende de herstelling
  • snelle administratieve afhandeling van uw verzekeringsdossier
  • één vertrouwenspersoon voor afhandeling en verdediging ven uw dossier
  • behoud van fabrieksgarantie tegen doorroesten
  • professionele herstelling
  • herstelling uitsluitend met originele onderdelen met garantie door constructeur
  • snelle kwalitatieve herstelling
  • vaste prijsafspraak

 

Carrosserie en auto onderdelen in Gent